Vuolukivet. Vuolukivilaatat.
Valikoimistamme löydät runsaasti erilaisia vuolukivivaihtoehtoja: laatat seinien ja lattioiden pinnoittamiseen: Kotimaiset Tulikiven Classic, Sky ja Blue

Paljon eri paksuista vuolukiveä esim. takkojen/tulisijojen lämmönvaraajiksi/ kerääjiksi. Valmistamme myös mittatilaustyönä eri käyttötarkoituksiin soveltuvia kappaleita, asioita... Kysy tarjousta.

Valmistamme määrämittaan kotimaisesta vuolukivestä pizza-, paisto-, uuni- ja grillikivet. Vuolukivi toimii erinomaisesti tavallisessa sähkö- ja kaasu-uunissa kotitalouksissa pizza/paistokivenä. - Toimitamme myös kotimaista vuolukiveä pizzeroille arinakiveksi pizzauuneihin.

Kesägrillauksessa kaasugrilli ja vuolukivi on verraton yhdistelmä. Kivellä kypsennettäessä rasvat eivät eivät valu grilliin käryämään. Koska kivi ei ime puoleensa mitään makuja, voi siinä peräjälkeen kypsentää kalaa, kasviksia, lihaa jne. Kivi on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Vuolukivestä valmistettu grillikivi asetetaan parilan tai ritiliän paikallle.

Annamme paisto/pizza/grillikivillemme käyttö- ja puhdistusohjeet.

Työstämme kivet omalla Kiviverstaallamme Hyvinkäällä. Kivikauppa HelaStonelta voit hankkia pizza- ja paistokiviä heti myymälästämme vakiomittaisina.

Toimitamme sopimusrahtina ympäri Suomen.

Tutustu valikoimiimme Kuva-albumia klikkaamalla.